WEEKAGENDA BASCAFÉ - ELKE DAG DE ALLER BESTE ACTIES.

BENIEUWD NAAR WAT WE VANAVOND WEER VOOR IETS LEUKS HEBBEN BEDACHT?

Tentamens overleefd? Kamer weer opgeruimd? Nieuwe huisgenoot? Tijd om te feesten in Bascafé!

Bassie, gooi die boeken de kast in en ren naar Bascafé! Die verplichten komenwel. Eerst is het tijd om feest te vieren. En waar kan dat beter dan in het bruisende hart van Nijmegen? Precies, in Bascafé, dé plek waar echte feestgangers al decennia lang hun leven vieren.

Vergeet die saaie kroegen met hun saaie muziek en overpriced drankjes. Bascafé is meer dan zomaar een café. Het is een beleving, een feestvreugde, een explosie van gezelligheid. Hier maak je nieuwe vrienden, beleef je onvergetelijke avonturen en creëer je herinneringen waar je nog lang met een glimlach aan terugdenkt.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je meeslepen in de bruisende sfeer van Bascafé, het gezelligste feestcafé van Nijmegen!

Flugel- en horecamaandag
Op maandag treft ja alle knappe barmannen en -vrouwen van Nijmegen Flügels shotten aan de bar bij Bascafé. Want op deze dag kan heel horeca Nijmegen met coupons van Bascafé goedkoop drinken én is voor iederen Flügel goedkoop. Dus, afgelopen weekend niet de ballen gehad om die knappe barman aan te spreken? Wie weet tref je hem maandag opnieuw bij Bascafé! Haal je dan gelijk een doosje Flúgel voor jullie samen?
Tientje tikken op dinsdag
Iedere dinsdag is er een nieuwe drankactie bij Bascafé, voor maar één tientje. Drie salmari, vier heineken, vier sambuca of twee baco’s. Houd de socials in de gaten, ontdek waarvoor jij maar een tientje tikt en ren met zakken vol van die rode briefjes Bascafé in.
Wodkawoensdag
Op woensdag breken we bij Bascafé volledig week. Dus nog brak van het weekend, doodmoe van colleges of het weekend nog veel te ver weg? Wodkawoensdag is dé oplossing. Voor de fanatiekelingen; een shot wodka voor maar €3 euro! Voor iedereen de avond net wat langer wil meemaken; een mix met wodka voor maar €5! En voor de mensen die écht brak of doodmoe zijn; wodka met Redbull voor maar €6! Dus, waar wacht je nog op? De Wodka wacht in ieder geval op jou!
Buckets beuken op donderdag
Wat is een lekkerder gevoel dan een Desperados of Viper op de donderdagavond? EEN HELE BUCKET VOL! Op donderdag ga jij er voor maar €15 vandoor met niet 1, 2, maar 5 Desperados of Vipers, mooi geserveerd in een emmertje. Geen reden meer om op donderdag niet je weekend in te luiden, toch?
Proeverijdag
Vrijdag, de start van je weekend. En of daar wat van terecht komt, is de vraag. Want op Proeverijdag bij Bascafé drink jij verschillende speciaalbieren in een fluitje voor maar €3,20! En we weten hoe verraderlijk die dingen zijn…
Pubquiz zondag
Elke twee weken is het Pubquiz Zondag bij Bascafé. En een aantal dingen zijn zeker; leuke quizmaster, gratis pitcher bier, gratis shots en gratis bitterballen. Wat niet zeker is? Met prijzen naar huis en zonder een kater wakker worden. Houd de socials in de gaten en meld je aan met je team!
Vorige slide
Volgende slide

Ontdek de Gezellige Sfeer van Bascafé!

Check de foto’s van jullie wilde nacht in Bascafé!
Ben je afgelopen weekend helemaal losgegaan in Bascafé? Herbeleef nu de leukste momenten van je studentennacht via onze gallerij!

Download je favoriete foto’s, tag je vrienden en deel de gekte met de rest van Nijmegen.

Download je favoriete foto’s en deel ze met je vrienden. Tag ons in je bericht als je de foto’s online deelt! ➡️ #bascafenijmegen